Головна » 2013 » Березень » 3 » Як створити сайт в Google?
13:41
Як створити сайт в Google?



У Вас з'явилося бажання створити сайт? Але Ви не знаєте, як і де це можна зробити? Тоді Вам сюди) 
Google дає можливість змайструвати безкоштовний сайт, такою, якою Вашій душі завгодно.Причому для цього не знадобляться які-небудь навички сайтобудування. Почнемо?!Спробуємо створити власний сайт.

Інструкція

Рівень складності: Легко

Що вам знадобиться:

  • Інтернет
  • Бажання

1крок

750_small

Для створення сайту Вам потрібно пошта на Google. Якщо така у Вас відсутній, то зробіть поштову скриньку (не буду детально зупинятися на створенні пошти, тому що це окрема тема); якщо у Вас вже є пошта на цьому сервері, то можемо сміливо приступати до створення сайту! 
Відкрийте сторінку пошуковика Google. На верхній панелі вибираємо: ще → Всі сервіси. Відкриваємо Сайти (під позначкою для дому та офісу).

2крок

751_small

Заходимо в обліковий запис Google, вибираємо "Створення сайту". 
Ось, власне, і конструктор) Першим ділом, нам потрібно вибрати шаблон для нашого сайту. Ви можете вибрати порожній шаблон і створити сайт з нуля, продумавши розташування різних елементів на сторінці. Також можна вибрати вже готову заготовку. Тут досить велику кількість шаблонів, вибираємо те, що підходить для тематики нашого сайту.

3крок

Далі починається політ фантазії! Придумуємо назву нашого сайту. Воно має бути оригінальним і цікавим. Природно, адреса повинна бути відмінним від інших.

4крок

753_small

Наступним етапом вибираємо тему для сайту, яких представлена ​​велика кількість. В принципі, тут можна сильно не заморочуватися, дизайн сайту Ви завжди зможете відредагувати. Ще 100 разів поміняєте!




5крок

Вводимо код (капча) і, от, власне, і все! Далі справа за Вами.

Переглядів: 5423 | Додав: TeMka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Вася  
0
ПРОДАЮ ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ 55ГРН КІЛОГРАМ

1 Galja  
0
ffff

Ім`я *:
Email *:
Код *: